Leuke dingen om te doen als je op vakantie gaat naar Valencia

Een lekkere vakantie naar een land op Spanje is iets waar veel mensen naar uit kijken. De eerste dingen waar je waarschijnlijk aan denkt bij Valencia zijn wel de zon en het strand. Sommige mensen vinden het heerlijk om de tijd die ze hier hebben door te brengen op het strand, maar er zijn ook andere dingen te doen in Valencia. Er is een hoop leuke cultuur, gastronomie en een hoop leuke uitgaansgelegenheden die je kunt bezoeken. Hier zijn een aantal leuke dingen die je kunt doen en plekken die je kunt bezoeken.

 

Het eten dat je in Valencia veel terugvindt

Elk land en elke cultuur heeft zo zijn eigen culinaire hoogtepunten. Zo zul je in Valencia een hoop verschillende vormen paella terug kunnen vinden. De paella die je hier kunt eten is vaak van een hoge kwaliteit en zeker de moeite waard om eens te proberen. Er zijn echter ook een aantal meer onbekende gerechten die je aan de kust van de Spaanse steden terugvindt. De vis die ze hier vangen wordt vers geserveerd op je bord en smaakt hierdoor vaak een stuk beter dan in een land als Nederland. Het is dan ook aan te bevelen om naar restaurants van Playa de las Arenas te gaan. 

 

Het uitgaansleven in de stad Valencia

Een vakantie Valencia kan voor verschillende redenen een goed idee zijn. Naast dat je er kunt genieten van het lekkere eten en weer kun je ook een hoop leuke feesten en clubs vinden in Valencia. De stad Valencia staat in heel Europa bekend als iets wat je echt een keer moet hebben meegemaakt. Je kunt zo onder andere in de feeststemming komen door naar een diner te gaan dat boven de zee hangt. Op deze plek kun je heerlijke drankjes bestellen en lekker met je vrienden genieten van de muziek. Zo kun je in Valencia ook naar het plein gaan in de wijk El carmen. Een andere leuke uitgaansgelegenheid is het herenhuis uit de zestiende eeuw waar nu een hoop techno feesten worden gegeven. Je kunt hier ook komen voor underground of commerciële muziek. Er zijn dus genoeg mogelijkheden als je uit wilt gaan in Valencia. Zeker aan de kust zul je een hoop toeristen en clubs tegenkomen waar je lekker los kunt gaan. Feesten in de avond en vervolgens in de ochtend op het strand tot rust komen en opladen voor de volgende avond.